ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

| Νέα του Δήμου
diakopi kapnΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπενθυμίζει ότι στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Σωτήρος 2, Κοντόπευκο) λειτουργεί κάθε Τετάρτη, στις 5:30μμ, ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, πιστοποιημένο από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το κάπνισμα είναι η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως η οποία μπορεί να αποφευχθεί.  Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι νοσηρότητα και η θνησιμότητα από το κάπνισμα είναι η διακοπή του.  Το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου προσφέρει δωρεάν σοβαρή βοήθεια στους καπνιστές που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα.
Με την υποστήριξη της ειδικά εκπαιδευμένης πνευμονολόγου κ. Αντ. Μπιρμπάκου και της  ψυχολόγου κ. Δ. Πετρακόγιαννη, οι οποίες παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, οι ενδιαφερόμενοι υποστηρίζονται ψυχολογικά και για την αποθεραπεία τους ακολουθούν μεθόδους που βασίζονται σε διεθνείς οδηγίες που δίνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 
Για ραντεβού τηλεφωνείστε στο 210-6000998.
 
          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                         Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής       
      & Εντεταλμένος Σύμβουλος 
          Κοινωνικής Πολιτικής
 
            Γεράσιμος Βλάχος                                              Ιωάννης Σταθόπουλος
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software