ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ombriaΥπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση έργου κατασκευής δικτύου αγωγών όμβριων υδάτων του Δήμου Αγίας Παρασκευής αρχικού προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας ΑΛΥΣΟΣ ΑΤΕ.
Εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητηθεί ο προγραμματισμός των εργασιών. 
Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω έργο αφορά στην κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στα Νότια Πευκάκια, στον Παράδεισο, στο Κοντόπευκο και στον Τσακό και συγκεκριμένα στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου, Υμηττού, Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πλαταιών, Δραγατσανίου, Τσιμισκή, Δημοσθένους, Γούναρη, Πατρόκλου, Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγάλου Σπηλαίου (επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα στις εικόνες). Πρόκειται για μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου το 2011, επικαιροποιήθηκε το 2015 και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής. Τμήμα της ίδιας μελέτης αποτελεί και η κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας που υλοποιήθηκε το 2015 (επισημαίνονται με πορτοκαλί). 
Εντός του Απριλίου αναμένεται η έναρξη των εργασιών και σε επόμενα δελτία τύπου θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα και οι κυκλοφοριακές τροποποιήσεις για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών καθώς οι εργασίες προσωρινά θα προκαλούν όχληση λόγω της φύσης του έργου. 
 
 
                                            H Αντιδήμαρχος                                                Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
                                           Τεχνικών Υπηρεσιών   
 
                                          Ελισάβετ Πετσατώδη                                                 Ιωάννης Σταθόπουλος
 
 
Δημ/ση : 24/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software