ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

mathimata epiiheirimatikotitasΞεκινούν την Τετάρτη 22/3 τα μαθήματα επιχειρηματικότητας, από ειδικούς, τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και θα γίνουν σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις (22-29/3 και 3-5-10/4, 5:00μμ-7:μμ) στο Δημαρχείο  Αγίας Παρασκευής.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε εκείνους οι οποίοι ετοιμάζονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να αναλάβουν τη διαχείριση μίας οικογενειακής επιχείρησης ή αναζητούν μία δεύτερη ευκαιρία, σε όσους αναζητούν μία καλή βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση ή διαθέτουν απλώς μία «καλή επιχειρηματική ιδέα», σε όλους τους εν ενεργεία επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας. 
Στόχος των μαθημάτων είναι να παράσχουν τρία σημαντικά οφέλη στους συμμετέχοντες: 
Προσωπική καθοδήγηση & ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας , 
Συνεχιζόμενη, επαγγελματική επιμόρφωση & κατάρτιση, 
Παροχή επιχειρηματικών & διαχειριστικών συμβουλών. 
Το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών, οι οποίοι διδάσκονται πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να παρακολουθούν το δικό τους Επιχειρηματικό Μοντέλο (Business Model)
Εισηγητές (εθελοντές) είναι οι κ. Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας.
Στους συμμετέχοντες θα διατεθούν εκπαιδευτικές σημειώσεις και Βεβαιώσεις Συμμετοχής.                                                    
 
Δημ/ση : 17/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software