ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ- ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ & ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 'ΣΑΝΤΑ' ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
aek santa giatroi ipok 1Με 4-1 επικράτησαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ της μικτής ομάδας Γιατρών του Ιπποκράτειου και παλαιμάχων Α.Ο Αγίας Παρασκευής -'ΣANTA'  στο φιλικό αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 13/3
 στο Γήπεδο της οδού Νότου με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.  Τον αγώνα διοργάνωσαν  ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ,  οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και ο Α.Ο Αγίας Παρασκευής- 'ΣANTA'.
Με την ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Αρδίζογλου, Μιχαηλίδης, Χατζής, Μουσούρης, Καρούσης, Ζήσης, Στυλιανόπουλος, Ζαρωτιάδης, Μ. Βλάχος, Λ.Δαδίτσος, Κοπιτσής, Γεωργαμλής, Πυθαρούλης, Λαγινάς, Φ. Παντελίδης, Κορδαρής και Μπούρας. Στον πάγκο ήταν οι Νεστορίδης, Μαύρος,  Αντωνόπουλος, Σεβαστόπουλος, Σπυρόπουλος  και οι προπονητές Μ. Σιμιγδαλάς-Γ. Καραφέσκος.
 aek santa giatroi ipok 2
Με την μικτή ομάδα Γιατρών  Ιπποκράτειου -'ΣANTA' αγωνίστηκαν οι Ραζής (αρχηγός), Πάντζας, Κυρίτσης, Βασιλείου, Θοδωρής Κουτσουδάκης, Μαντζούρας, Κούλιας, Α. Νικολάου, Κομιανός, Κατσιάδας,Κουλούρης, Κουρέκ, Ηλ. Νικολάου, Διονυσόπουλος, Μαθιουδάκης, Κοστούλιας, Δροσερός, Δούνης και Γεωργόπουλος, με προπονητή τον Δ. Κουρουβακάλη ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικός στην ομάδα του Εργοτέλη.
 aek santa giatroi ipok 3
Τα γκολ της Ένωσης πέτυχαν οι Λ. Δαδίτσος, Μ. Βλάχος, Κοπιτσής και Φ. Παντελίδης, ενώ το γκολ για την ομάδα Ιπποκράτειου- 'ΣANTA' πέτυχε ο Β. Κωστούλας ο οποίος είχε και δοκάρι. Τον αγώνα διατήτευσε άριστα ο Φ. Ντόβας.
 aek santa giatroi ipok 4 
Πριν τον αγώνα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στη συνέχεια  οι γιατροί του Ιπποκράτειου απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στον Δήμαρχο, στον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, στον θρύλο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Κ. Νεστορίδη για τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, στον Θ. Μαύρο για όλη την αποστολή της ΑΕΚ, στον Αντ.Κομιανό για τους παλαίμαχους της 'ΣANTA' και στους Μαν.  Κουλλιάκη για τους γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής και Αντ. Κυρίτση  για την διοίκηση του Νοσοκομείου. Παρών στον αγώνα ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης.
aek santa giatroi ipok 5
aek santa giatroi ipok 6
Δημ/ση : 14/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software