ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΟΔΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

| Νέα του Δήμου
pefkakia gΤην Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου εισάγεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για έγκριση το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας έτους 2017 και είναι έτοιμο για δημοπράτηση.
Το έργο, το οποίο θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Αγ. Παρασκευής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του, αφορά στη διάνοιξη (πλήρη ή τμημάτων) των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιπίδου.
Έτσι, μετά τη δημοπράτηση και εγκατάσταση πολύ σύντομα του εργολάβου του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου κατασκευής αγωγών ομβρίων, προϋπολογισμού 4.385.365,86€  (στις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουµπουλίνας  και Μεγ. Σπηλαίου  στον Τσακό, ∆ηµοσθένους, Θήρας, Χρ. Σµύρνης, ∆ραγατσανίου, Τσιµισκή, Γούναρη, και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο και Θερίσσου, Αµαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάµου και Υµηττού στα Πευκάκια), ένα ακόμη μεγάλο έργο, από τα ενταγμένα στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την Αγία Παρασκευή, μπαίνει στο δρόμο της υλοποίησης. 
 
Δημ/ση : 30/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software