ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Α «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

KCY 3Παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας  Παύλου Πολάκη,  του διοικητή του Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς»  Βασίλη Κεκερή, του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής  Γιάννη Σταθόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπ. Παπαγεωργίου  και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 20/10 τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου στην Αγία Παρασκευή στην οδό Σουλίου 62.
Ο εμπνευστής και οραματιστής της υλοποίησης του Κέντρου Ψυχικής Υγείας κ. Αθ. Κωνσταντόπουλος, πρώην διευθυντής του Πολυδύναμου κέντρου Ψυχικής Υγείας,  στην ομιλία του τόνισε ότι περίμενε τη στιγμή της λειτουργίας του κέντρου για 29 χρόνια εξαιτίας των γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούσαν την πρόοδο των εργασιών και ευχαρίστησε τους πρ. Δημάρχους Αγίας Παρασκευής Λεον. Χατζηανδρέου και αείμνηστο Στ. Κώτση, για την υποστήριξη και τη  συνεργασία τους.
Στο κτίριο του Κέντρου, εκτός από όλες τις υπηρεσίες του (που μεταφέρθηκαν από την οδό Ζαλόγγου), θα λειτουργεί και το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Βοηθών Νοσηλευτών για αποφοίτους λυκείου, με επτά τμήματα και συνολικά 190 καταρτιζόμενους, ενώ οι ειδικότητες είναι βοηθοί χειρουργείου και νοσηλευτές για άτομα με ειδικές ανάγκες.
.
K.Ψ. Υ 1 K.Ψ. Υ 4
Δημ/ση : 21/10/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software