ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ «ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» & ΤΟΝ Β. ΚΟΡΑΚΑΚΗ

| Νέα του Δήμου
summertime korakakis1Με «Το Τέλειο Έγκλημα» - μια παράδοξη συνύπαρξη από pop-art μελόδραμα, σουϊνγκ, παιδικό κιτς, περιφερόμενες ψευδαισθήσεις και θολές προσευχές - που…διέπραξε
ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με την…συνέργια της Eιρήνης Τουμπάκη και της Ειρήνης Αραμπατζή καθώς και με τα λαϊκά τραγούδια-σταθμούς από την 30/χρονη μουσική πορεία του Βαγγέλη Κορακάκη, από τον ίδιο και το συγκρότημα του,  συνεχίστηκε χθες Πέμπτη βράδυ, στον κήπο της ΕΡΤ, η  πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.
Ο πολύς κόσμος που και πάλι έδωσε το παρόν στο μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού που λαμβάνει χώρα στον κήπο του Ραδιομεγάρου απόλαυσε σπουδαίους καλλιτέχνες που, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, πρόσφεραν συγκίνηση, ενθουσιασμό και αληθινή ψυχαγωγία.
summertime k t e
Το «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» συνεχίζεται ως εξής:
Σήμερα  Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 20:30,  με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και  τη Χορωδία της ΕΡΤ σε αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες των Σ. Σαμάρα και Θ. Σακελλαρίδη, καθώς και τη «Γιορτή» του Γ. Λαμπελέτ. 
Σολίστ: Ειρήνη Καράγιαννη (μέτζο) Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος) Μουσική Διδασκαλία Χορωδίας: Βαλέρι Ορέσκιν
Μουσική Διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης
 
   summertime oth hor ert your band
 
Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου οι  19 από τις 23 μπάντες που διακρίθηκαν, ανάμεσα σε 200 που είχαν πάρει μέρος,  στη δράση στήριξης της νεανικής μουσικής δημιουργικότητας από την ΕΡΤ «YourBand@ERT»  θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού εορταστικού 2ημέρου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
-Σάββατο Caja Secreta, Brandy Σουαρέ, RIMA oud duo, Canus Lupus, Elevation Trio, HUMAN & Big Shine, RadioSol, Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί και Μορφέας.
-Κυριακή  Homemade Lemonade, StarWound, Dorόs, Groove Aloud, DIOPTRA, Ex Girlfriend’s,  Perfume, Valina & Nefeli, Ital Light, The Sexy Christians και Normal.
 
Δημ/ση :  8/7/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software