ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α.

| Νέα του Δήμου

OakaΗ Δημοτικής αρχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών πολιτιστικών και αθλητικών, διεξόδων στους μαθητές και μαθήτριες των  Δημόσιων Σχολείων της πόλης μας, προχωράει στην διοργάνωση

ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικών εκδρομών για τους μαθητές των σχολείων μας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της συνεργασίας που συμφωνήθηκε με τη Διοίκηση του Κέντρου σε σχετική συνάντηση αντιπροσωπίας του Δήμου με επικεφαλής  το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο με τους αρμόδιους του Σταδίου με επικεφαλής τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α. Σάββα Ανεστιάδη.
Η συνεργασία αυτή θα καλύψει και τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης του Δήμου μας με προγράμματα προσαρμοσμένα στις αντίστοιχες ηλικίες των παιδιών και περιλαμβάνει ένα δωρεάν πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων και παρουσιάσεων συνδυασμένων με αθλητικές δραστηριότητες.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας προτίθεται να καλύψει οικονομικά την μεταφορά των μαθητών, προς και από το ΟΑΚΑ, το

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ KIDS ATHLETICS  για τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Ημ/νία Δημ/σης : 18/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software