ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

| Νέα του Δήμου

orca3Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 7η  Γαλλική Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων (Αυτοκινήτων και για πρώτη φορά φέτος και ιστορικών Δικύκλων)

που διοργάνωσε  η Λέσχη Ιστορικών Αυτοκινήτων ORCA με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής   την  Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην  Κεντρική  Πλατεία της πόλης.
Στην έκθεση, που έγινε για πρώτη φορά στην Αγία Παρασκευή  και προσέλκυσε πολύ κόσμο, παρουσιάστηκαν δεκάδες κλασικά γαλλικά αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα, όπως τα θρυλικά 2CV  και το “Σολεξάκι”( Velosolex) αντίστοιχα, ενώ από τα μεγάφωνα δίνονταν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία τους.
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ORCA Γιώργος  Λιβέρης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους  διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες και απένειμε το βραβείο για  το παλιότερο αυτοκίνητο. Βραβεύτηκαν επίσης  το παλιότερο μοτοποδήλατο, το καλύτερα αποκαταστημένο όχημα, η πιο μακρινή συμμετοχή και η Λέσχη 2CV για τη στήριξη της στην εκδήλωση.

orca

Ημ/νία Δημ/σης : 15/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software