ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

sym sxed 8 2Με δύο εργαστήρια συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου οι δράσεις της πρωτότυπης και πιλοτικής προσπάθειας συμμετοχικού σχεδιασμού, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής,

  για την ανάπλαση του προαυλίου του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου Νηπιαγωγείου καθώς και του τμήματος της οδού Αρτέμονος ανάμεσα στο 7ο Δημοτικό και το 4ο Γυμνάσιο.
Οι εκπαιδευτικοί  του 7ου Δημοτικού Σχολείου, σε ειδική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων,  συζήτησαν και διαμόρφωσαν την  πρόταση τους, που αντιλαμβάνεται την αυλή ως τη «μεγαλύτερη αίθουσα» του σχολείου ιδιαίτερα σημαντική για παιδαγωγικές δραστηριότητες.
Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου με την καθοδήγηση μηχανικών, γεωπόνων και εκπαιδευτικών δούλεψαν και συζήτησαν σχέδια και μακέτες για την πεζοδρόμηση του  τμήματος της οδού Αρτέμονος ανάμεσα στο Σχολείο τους και στο 7ο Δημοτικό.
Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα δημιουργικά εργαστήρια με τους μαθητές των Δ, Ε, ΣΤ τάξεων (19/1) και Α, Β,  Γ τάξεων (25/1) του Δημοτικού, με τα μικρά παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου (22/1) όπως και με γονείς του 7ου Δημοτικού και του 13ου  Νηπιαγωγείου (25/1).

sym sxd gym5symshdas1

Ημ/νία Δημ/σης : 11/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software