Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΡΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

inpI 1Υπογράφηκε τη Δευτέρα  30/11/2015, στο Δημαρχείο, από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ενοριακού Ναού Προφήτη Ηλία Σταύρο Γούλα,
συμβολαιογραφική πράξη για την παράταση και τροποποίηση τιμήματος του προσυμφώνου αγοραπωλησίας μεταξύ του Δήμου και του Ναού, που αφορά το ακίνητο επί της οδού Ρούμελης 40 στον Τσακό. Με τη ρύθμιση αυτή  και δίνεται τέλος σε ένα θέμα που έδειχνε να είναι δυσεπίλυτο.
Το ακίνητο, που είχε αποκτηθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής το 2002, μεταβιβάστηκε στον Ναό για τη δημιουργία του Πνευματικού του Κέντρου τον Νοέμβριο του 2004 με προσύμφωνο αγοραπωλησίας και τίμημα όσο ακριβώς ήταν το κόστος του για τον Δήμο.  Ο Ι.Ε.Ν. Προφήτη Ηλία, λόγω των γενικότερων δυσμενών οικονομικών συνθηκών, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει τις πληρωμές του και ζήτησε επιμήκυνση της αποπληρωμής προκειμένου να μειωθεί το ύψος της ετήσιας δόσης στις αντικειμενικές οικονομικές δυνατότητες του.
 
Η λύση που δόθηκε μετά από συνεχείς συζητήσεις, ιδιαίτερα του Αντιδημάρχου Οικ. Υπηρεσιών Σπ. Παπαγεωργίου, με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ε.Ν. Προφήτη Ηλία και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, οι Β. Ηλιόπουλος, Στ. Ξενογιάννης και Τ. Καρακατσάνης, μέλη της Ερανικής Επιτροπής του Ναού, και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Ελ. Γκουμά.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 30/11/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software