ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

KDBMΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης)
για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο (Χειμερινό εξάμηνο 2015-2016) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .
Για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο (Σεπτέμβριος 2015 – Φεβρουάριος 2016), στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
KDBM PR 15 16
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και η ένταξη σε τμήμα γίνεται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) που στεγάζεται στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Υακίνθου 25) απογευματινές ώρες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. 
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το ΚΔΒΜ, να τη συμπληρώσετε και στη συνέχεια να την προσκομίσετε στο ΚΔΒΜ για πρωτοκόλληση έχοντας μαζί απαραίτητα φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. H κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο Κ.Δ.Β.Μ., καθημερνά, από τις 7/9/2015 έως τις 17/9/2015 και ώρες 17:00 – 19:00.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. οι επιλογές προγραμμάτων για κάθε πολίτη είναι 2 (δύο) από τα Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και 1 (μια) για τα Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας. 
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-6081604 κατά τις παραπάνω ώρες.
 
Υπεύθυνοι Προγράμματος:
•Γκούβης Δημήτριος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
•Σακέλλη Δέσποινα, Υπεύθυνη Οργάνωσης 
 kdbm 2
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/9/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software