ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙAΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

sfakianakis 1Μια εξαιρετική ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο με τίτλο «Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου» και εισηγητή τον Μανώλη Σφακιανάκη

 Υποστράτηγο, Δ/ντή Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε χθες  Δευτέρα 29 Ιουνίουμε διοργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Ελληνογαλλικής Σχολής στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Στην παρουσίαση του ο κ. Σφακιανάκης μίλησε με στοιχεία για την τεράστια και αλματώδη διείσδυση του  διαδικτύου και των χρήσεων του στην καθημερινότητα μας, για τα θετικά του αλλά και για τους κινδύνους και  τις απειλές που κρύβει, ιδιαίτερα για τα παιδιά, καθώς και την αντιμετώπιση τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον Αγιοπαρασκευιώτη ομιλητή,  ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, ο Δημ. Σύμβουλος Σωτ. Ησαΐας, η διευθύντρια της Σχολής  Ζ. Πολυμεροπούλου και υπεύθυνος Αθλητισμού Κ. Μπουμπούκης, η πρόεδρος των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Ν. Μπελεχρή, από το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Αγίας Παρασκευής η Β. Τσιαμπά, Καθηγητές όπως και παιδιά.

Η ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο θα επαναληφθεί το Σεπτέμβρη μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

sfakianakis 2

Ημ/νία Δημ/σης : 30/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software