Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΑΡΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

isotita filonΟ Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος υπέγραψε την Παρασκευή 5 Ιουνίου την Ευρωπαϊκή Χάρτα Ισότητας των Φύλων παρουσία της Γενικής Γραμματέα Ισότητας Φωτεινής Κούβελα.
Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες εκπονήθηκε από το Συμβούλιο των Δήμων και των Περιφερειών της Ευρώπης (CEMR) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του 5ου Κοινοτικού Προγράμματος Δράσης για την Ισότητα των Φύλων και απευθύνεται στις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρώπης καλώντας τες να αναλάβουν δέσμευση για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων.
Με την υπογραφή της Χάρτας ο Δήμος μας αναλαμβάνει δημόσια επίσημη δέσμευση για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων και για την υλοποίηση δράσεων (διατυπώνονται στη Χάρτα και εξειδικεύονται στον Οδηγό Εφαρμογής της) στην Τοπική Κοινωνία. 
 
 Ημ/νία Δημ/σης : 8/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software