Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

| Νέα του Δήμου
stathopΣτην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ενημέρωσε για τα εξής:
1. Ξεκίνησε η εργολαβία ανάπλασης Παιδικών Χαρών, από την Παρασκευή 17 Απριλίου. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την Παιδική Χαρά της Κεντρικής πλατείας όπως και της οδού Δημητρακοπούλου στα Δασκαλικά. Συνολικά θα αναπλαστούν 11 παιδικές χαρές εντός τριμήνου και θα ακολουθήσει η πιστοποίησή τους. 
2. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στους χώρους υγιεινής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και στους κοινόχρηστους χώρους του Σχολείου Κωφών και Βαρυκόων. Η εργολαβία για τα σχολεία συνεχίζεται.
3. Συνεχίζονται οι εργασίες για την Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου με την μετατροπή σε ήπιας κυκλοφορίας των οδών Πάρου και Αργυροκάστρου, την ασφαλτόστρωση των οδών Σουλίου και Κύπρου και τις ρυμοτομήσεις. Σύντομα θα ασφαλτοστρωθεί το υπόλοιπο της οδού Δερβενακίων και εντός του Μάιου ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής αγωγού ομβρίων στις οδούς Ολυμπίας, Χίου και Πεντέλης. 
4. Προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συναντήσεις των Διαπαραταξιακών Επιτροπών Ιόλα, Γιαβάσειου Κληροδοτήματος και Πολεοδομίας – Περιβάλλοντος.
5. Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού στα Πευκάκια αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα. 
Τέλος, ο Δήμαρχος διέψευσε φήμες περί εγκατάστασης μεταναστών στην Αγία Παρασκευή, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία του για την πρωτοφανή ανθρωπιστική τραγωδία σε ολόκληρη την Μεσόγειο και την ανάγκη να δείξουμε τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη μας.
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 24/4/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software