Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ «Από τον Β. ΤΣΙΤΣΑΝΗ στον Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ» μας ταξίδεψε ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ

andreatos 4Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι  έζησαν χθες Τετάρτη 22 Απριλίου οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που πλημμύρησαν το θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου στη συναυλία-αφιέρωμα «Από τον Β. Τσιτσάνη στον Μ. Χατζιδάκι» που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώτου και τα 90 χρόνια από τη γέννηση του δεύτερου, με τον  Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Τον Αγιοπαρασκευιώτη ερμηνευτή συνόδευσαν ο σολίστ στο μπουζούκι Ευάγγελος Τρίγκας, η τραγουδίστρια  Μαργαρίτα Καραμολέγκου και 5μελής ορχήστρα.
Την βραδιά άνοιξε η Μαρία Ρεμπούτσικα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις η οποία παρουσίασε το Γεράσιμο Ανδρεάτο, που ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή, παρουσίασε τους καλλιτέχνες και κάλεσε στη σκηνή το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.  Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η σημερινή Δημοτική Αρχή στην τοπική πολιτιστική δημιουργία και την ανάδειξη της και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της συναυλίας και ιδιαίτερα τους κατοίκους για την παρουσία τους αλλά και την προσφορά τους σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παν. Γαβράς, Κορ. Βασιλοπούλου και Σ. Κορωναίου,  οι Αντιδήμαρχοι  Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης, Κ. Χατζηανδρέου και Σπ. Παπαγεργίου, οι πρόεδροι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι Δημ.Σύμβουλοι Δ. Κονταξής, Π. Γκόνης, Σ. Αϊδίνη, Β. Σταθουλοπούλου, Σωτ. Ησαΐας, Εφ. Καψοκεφάλου, Αθ. Παπασταθάκης, Κ. Κρητικίδης και Ι. Μυλωνάκης   όπως  και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

andreatos 1

andreatos 2

andreatos 3

andreatos 6

andreatos 5

 

Ημ/νία Δημ/σης : 23/4/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software