Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

pashaΟ Δήμος Αγ. Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) σας καλούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν με τη Χορωδία και τη Φιλαρμονική στο κλίμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας:
Την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλία στον Τσακό με τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγ. Παρασκευής στην Πασχαλινή Συναυλία «Το Θείον Πάθος» υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Χρ. Κουτσονίκα.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα (στην οδό Ψαρών στον Παράδεισο) Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγ. Παρασκευής υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Ξεν. Τζανίνη.
 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υποστηρίζει ταυτόχρονα έμπρακτα την εκδήλωση του Σαββάτου 4 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κορύβαντες» με την αναβίωση του εθίμου της «Ρουμπάνας» σε συνεργασία με τη δασκάλα Βασίλω Ιωάννου με παιδιά από σχολεία της πόλης που θα τραγουδήσουν το «Λάζαρο» 
        
              Καλό Πάσχα!
 
               O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
            ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 1/4/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software