Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Γ. ΔΗΜΑΡΑ

dimaras 1Συνάντηση με τον συμπολίτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δημαρά είχε χθες Δευτέρα 30-3-2015  στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος
Στη συνάντηση συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την προώθηση διεκδικήσεων του Δήμου από την Κεντρική Διοίκηση σε τομείς όπως των ελεύθερων χώρων (Ιόλας, Υπουργείο Γεωργίας κ.α.), της περιβαλλοντικής προστασίας του Υμηττού και της αντιμετώπισης του θέματος της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας). Παράλληλα συζητήθηκαν  θέματα Δημoτικής περιουσίας, Κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ρυμοτομικού σχεδιασμού κ.α. Τέλος οι Γ. Σταθόπουλος και Γ. Δημαράς ανανέωσαν επόμενο ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών Ζ. Φωτεινού, Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπ. Παπαγεωργίου όπως και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Π. Γκόνης
 
dimaras 2

                                   

                                     

 

 

 

 

  Ημ/νία Δημ/σης : 31/3/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software