Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ"

KP4Την  Παρασκευή 20 Μαρτίου, ακριβώς ένα χρόνο από το θάνατο του  συγγραφέα Κωστή Παπαγιώργη, φίλοι που τον αγάπησαν συναντήθηκαν σε μια συγκινητική  εκδήλωση που διοργανώθηκε   από το Δήμο Αγία Παρασκευής στο αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής.  Μίλησαν για τον ίδιο και το έργο του, θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν, και τραγούδησαν τραγούδια που αγαπούσε προσπαθώντας να γεμίσουν το κενό της απουσίας του.
Για το φίλο, τον άνθρωπο, το συγγραφέα μίλησαν, κατά σειρά, με  ιδιαίτερη συγκίνηση ο Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο Νίκος Ξυδάκης Υπουργός πολιτισμού, η Ζυράννα Ζατέλη Συγγραφέας, ο Τάσης Παπαϊωάννου Καθηγητής Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ και ο Μιχάλης Γκανάς Ποιητής.  Οι φίλοι του   Ορφέας Περίδης και  Νίκος Ξυδάκης, μουσικοί,  που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, μίλησαν μέσω βίντεο. Αποσπάσματα από το έργο του διάβασε η Όλια Λαζαρίδου, ηθοποιός.
Στο τέλος όλοι οι παρόντες  τραγούδησαν  μαζί με το Φοίβο Δεληβοριά αγαπημένα τραγούδια του Κωστή Παπαγιώργη.
Στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, που συντόνισε ο δημοσιογράφος  Ζαχαρίας Σώκος,   παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γεράσιμος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων, πολλοί άνθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης κ.α.

KP11

 

KP1

 

KP10

 

KP3

 

KP7

KP8

KP9

 

Ημ/νία Δημ/σης : 23/3/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software