Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΣΕΔΑΠ

pe 5Μέσα σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα έκοψε την πίτα του το ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΣΕΔΑΠ χθες Πέμπτη 19 Φλεβάρη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στέλλα Τζανίνη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε  συνοπτικά στις κύριες  προτεραιότητες  των εργαζομένων  το 2015 στους οποίους αφιέρωσε  το πρώτο κομμάτι της πίτας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το έργο τους, μίλησε για συνεπή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους αγώνες τους και για τις θετικές εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση όπως για  την παύση της δίωξης εναντίων  των Δημάρχων που αρνήθηκαν να  δώσουν τα αιτούμενα στοιχεία για τη διενέργεια επανελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου και απολύσεις, κ.α.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον  πρ. Δήμαρχο Β. Γιαννακόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αν. Γκιζιώτη. Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ελ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου,  η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών  Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Στ. Ψύλλα και  Κ. Κρητικίδης.

pe 1

pe 3

pe 6

pe 7

pe 8

pe 2

 

Ημ/νία Δημ/σης : 20/2/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software