Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Main Menu
  • Ενημέρωση
  • Νέα του Δήμου
  • ΚΟΙΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» -Απονομή επαίνων στους επιτυχόντες των Δημοσίων Σχολείων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

ΚΟΙΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» -Απονομή επαίνων στους επιτυχόντες των Δημοσίων Σχολείων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

pitaΤην Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13:30 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο του Δημόκριτου, το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το Εθνικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» συνδιοργανώνουν εκδήλωση κοπής πίτας με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεών τους.

Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Δ/ντής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «Δημόκριτος» Νίκος Κανελλόπουλος πρόκειται να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους σε ότι αφορά την αξιο­ποίηση, την επικοινωνία και την υποστήριξη στο πεδίο της έρευνας και της τεχνολογίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Πάνος Γκόνης, θα απονείμουν επαίνους σε όλους και όλες τους/τις επιτυχόντες/ούσες των Δημοσίων Σχολείων της πόλης μας για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρουσία εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας.

Ημ/νία Δημ/σης : 7/1/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software