Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Main Menu
  • Ενημέρωση
  • Νέα του Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27/12 η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27/12 η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

trf3Στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μεσογείων (Μετρό Νομισματοκοπείου) ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το Σάββατο 27/12 η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων, που πραγματοποιήθηκε τα 4 Σάββατα του Δεκέμβρη, με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

Το παρόν έδωσαν και βοήθησαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης με τους εθελοντές του ΔΡΑΣ.Ε, όπως και δημότες . Παρών, αφιλοκερδώς, και στην τέταρτη και τελευταία  αυτή δράση ο κ. Κ. Παπουτσής, που με το σαξόφωνό του της προσέδωσε ξεχωριστό  χρώμα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Λογοθέτης και το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής Αγίας Παρασκευής προσέφεραν φάρμακα και πολλοί συμπολίτες τρόφιμα.

Η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν ενταγμένη  στο πλαίσιο των δράσεων  στήριξης των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τις Δράσεις Εθελοντών(ΔΡΑΣΕ), με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του και παράλληλα να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία μέσα από θεσμούς συμμετοχής.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους φορείς και τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν  τρόφιμα και φάρμακα, γιατί κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αυτή, έχει ανάγκη από συλλογική δράση  και προσωπική πρόσφορά.

Ημ/νία Δημ/σης : 29/12/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software