Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

3

Συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα  Marwan Emile Toubassi πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26-11-2014 31 στο Δημαρχείο της πόλης. 
Ο Πρέσβης ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις  πτυχές του Παλαιστινιακού ζητήματος, την πολιτική του Ισραήλ και  τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για αυτοδιάθεση και αναφέρθηκε στο αίτημα για αναγνώριση κράτους της Παλαιστίνης-στο πλαίσιο του Διεθνούς Έτους Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και της θέσης της Ελλάδας υπέρ της λύσης δύο κρατών-από το ελληνικό κοινοβούλιο, κατά το πρότυπο αντίστοιχων ψηφισμάτων από άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.  Τέλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνάντηση και την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την  αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών της  στο δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και του λαού της, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό στις 29 Νοεμβρίου, δήλωσε το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση δράσεων φιλίας και αλληλεγγύης  και ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη του και την συζήτηση.
5Στη συνάντηση, εκτός από τον Πρέσβη της Παλαιστίνης και το Δήμαρχο, παρευρέθησαν, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης κ. Muhanad Jarrar, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου Γερ. Βλάχος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Π. Γκόνης. 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 26/11/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software