Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΕΝΕΒΑΠ)

DSCN9390Συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21-11-2014 στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, ο Γ.Γ. του Δήμου Στ. Κασαπίδης και για θέματα αρμοδιότητας τους Προϊστάμενοι υπηρεσιών. Την Ένωση εκπροσώπησαν οι Γερ. Χάρχαρος, Ζ. Καραγιώργος, Δ. Ματζανά, Ε. Πέπονας και Β. Τσαγκάρης.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ έθεσαν ερωτήματα για τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση και σχετίζονται με το Δήμο, όπως και αιτήματα για την αντιμετώπιση τους. Η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις μέχρι σήμερα ενέργειες για κάθε ένα από τα θέματα που τέθηκαν.

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και συμφωνήθηκαν άμεσες και μεσοπρόθεσμες ενέργειες και δράσεις για τη στήριξη της Τοπικής αγοράς, όπως: Η δημιουργία Επαγγελματικού Οδηγού στην Ιστοσελίδα του Δήμου, η μελέτη εφαρμογής Ελεγχόμενης Στάθμευσης (που να διευκολύνει την πρόσβαση στα καταστήματα), η αντιμετώπιση παραεμπορίου ενόψει Χριστουγέννων, οι ρυθμιστικές παρεμβάσεις για τις εμποροπανηγύρεις, η εφαρμογή των κανόνων για τις διαφημιστικές πινακίδες κα. Επίσης συμφωνήθηκε η διοργάνωση στην Αγία Παρασκευή, στις 8-12-14, κοινής εκδήλωσης του Δήμου, της ΕΝΕΒΑΠ και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Στο τέλος της συζήτησης ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη θέση της Ένωσης να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα διάθεσης χώρου του Δήμου για τις συνεδριάσεις του ΔΣ της Ένωσης και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της για τη συνεργασία. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη συνάντηση, την ενημέρωση και την κατανόηση καθώς επίσης και για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να εκπροσωπείται η Ένωση στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

DSCN9393

Ημ/νία Δημ/σης : 24/11/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software