ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 3Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

| Νέα του Δήμου

nipiag

Το 3ο Νηπιαγωγείο (Χέλμειο) του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργεί και πάλι κανονικά από σήμερα Τρίτη 25/11, μετά την πτώση των επιχρισμάτων της οροφής του εξωτερικού διαδρόμου του σχολείου τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/11/2014 οπότε και ανεστάλη η λειτουργία του με απόφαση του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των μαθητών-μαθητριών και διδασκόντων.
Η απόλυτα συντονισμένη προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Αυτεπιστασίας, των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων του σχολείου, του Εντεταλμένου σε θέματα Παιδείας Δημοτικού Συμβούλου Π. Γκόνη και της Αντιδημάρχου Τ.Υ. Ελ. Πετσατώδη είχε ως αποτέλεσμα τη γρήγορη και ασφαλή επαναλειτουργία του Σχολείου και την αντιμετώπιση ενός κρούσματος που αποτελεί απόδειξη της κακής συντήρησής του. 
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από την Αυτεπιστασία του Δήμου μας αφορούσαν αποξήλωση των επιχρισμάτων όλων των οροφών, απομάκρυνση των μπάζων και προστασία του οπλισμού της οροφής, όπου αυτός ήταν εκτεθειμένος. Με την έναρξη των εργασιών του αναδόχου για τη συντήρηση και τις επισκευές στα Σχολεία θα επισκευαστεί η μόνωση του δώματος για να διαμορφωθεί ακολούθως εσωτερικά η οροφή, ενώ θα ελεγχθεί το σχολείο στο σύνολό του (παρεκκλήσι και 5ο-10ο Δημοτικό).
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/11/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software