Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

ORG KOIN OFΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι η Τεχνική Υπηρεσία αναγκάσθηκε να διακόψει χθες 11/11/2014 την κατασκευή φρεατίου Οπτικών Ινών στις οδούς Λευκωσίας και Ελ. Βενιζέλου όπου ο Εργολάβος ξεκίνησε εργασίες χωρίς κατασκευαστικά σχέδια.

Επόμενη αυθαιρεσία εντοπίστηκε στην οδό Βενιζέλου όπου συνεργείο του ΟΤΕ, χωρίς άδεια άνοιξε όρυγμα 50 μέτρων τις προηγούμενες μέρες και το «έκλεισε» γρήγορα. Ο έλεγχος της Τεχνικής Υπηρεσίας σήμερα έδειξε ότι το πάχος του μπετόν που κάλυψε το όρυγμα αντί για 10 εκατοστά ήταν 5. Κατόπιν αυτού εκλήθη ο ΟΤΕ να συμμορφωθεί αποκαθιστώντας την παρατυπία και θα επιβληθεί πρόστιμο.  Διευκρινίζουμε επίσης ότι σε όλα τα ΚΑΦΑΟ καλωδιώσεων γίνονται πλέον μεγάλα φρεάτια επί του οδοστρώματος που απαιτούν ιδιαίτερη επίβλεψη εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας, πλήρη έλεγχο τήρησης προδιαγραφών και τέλος ότι σε καλό σημείο βρίσκεται η συμμόρφωση στα έργα Φυσικού Αερίου.

                 Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών                                                             Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

                           ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ                                                                        ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ημ/νία Δημ/σης : 13/11/2014

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software