Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΩΝ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

theatro kat oikonDSCN4760

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής δέχθηκε στις εγκαταστάσεις του, την Τρίτη 4-11-2014, το  «Θέατρο κατ΄Οίκων» του Εθνικού Θεάτρου, το οποίο παρουσίασε την παράσταση «Η Οικογένεια, αυτός ο ιερός θεσμός», σε δραματική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Στέλλας Ράπτη. Τους ρόλους της παράστασης, η οποία είναι βασισμένη σε μαρτυρίες γυναικών και σε λογοτεχνικά αποσπάσματα για την γυναικεία ματιά πάνω στην εμπειρία της οικογένειας, ερμήνευσαν η Κατερίνα Γαβαλά και η Στέλλα Ράπτη.

Η ψυχολογική υποστήριξη και η ένταξη των μελών έγινε από την κοινωνική λειτουργό Μαρίνα Καρβελη και την γυμνάστρια ειδικής αγωγής Αμαλία Κόκκινου.

 «Το Θέατρο κατ΄Οίκων είναι ένα λογοπαίγνιο αλλά και μια κυριολεξία», λένε οι δημιουργοί του και συνεχίζουν: «Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν μπορούν να έρθουν στο θέατρο. Όμως οι άνθρωποι αυτοί είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την ευεργετική επίδραση της τέχνης, και η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε την εμπειρία της παράστασης σε όσους ανθρώπους το επιθυμούν. Έτσι, μια μικρή ευέλικτη ομάδα ηθοποιών ζωντανεύουν τον κόσμο της σκηνής στα πιο απροσδόκητα μέρη».

Ημ/νία Δημ/σης : 6/11/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software