ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΩΝ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

theatro kat oikonDSCN4760

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής δέχθηκε στις εγκαταστάσεις του, την Τρίτη 4-11-2014, το  «Θέατρο κατ΄Οίκων» του Εθνικού Θεάτρου, το οποίο παρουσίασε την παράσταση «Η Οικογένεια, αυτός ο ιερός θεσμός», σε δραματική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Στέλλας Ράπτη. Τους ρόλους της παράστασης, η οποία είναι βασισμένη σε μαρτυρίες γυναικών και σε λογοτεχνικά αποσπάσματα για την γυναικεία ματιά πάνω στην εμπειρία της οικογένειας, ερμήνευσαν η Κατερίνα Γαβαλά και η Στέλλα Ράπτη.

Η ψυχολογική υποστήριξη και η ένταξη των μελών έγινε από την κοινωνική λειτουργό Μαρίνα Καρβελη και την γυμνάστρια ειδικής αγωγής Αμαλία Κόκκινου.

 «Το Θέατρο κατ΄Οίκων είναι ένα λογοπαίγνιο αλλά και μια κυριολεξία», λένε οι δημιουργοί του και συνεχίζουν: «Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν μπορούν να έρθουν στο θέατρο. Όμως οι άνθρωποι αυτοί είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την ευεργετική επίδραση της τέχνης, και η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε την εμπειρία της παράστασης σε όσους ανθρώπους το επιθυμούν. Έτσι, μια μικρή ευέλικτη ομάδα ηθοποιών ζωντανεύουν τον κόσμο της σκηνής στα πιο απροσδόκητα μέρη».

Ημ/νία Δημ/σης : 6/11/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software