Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

koinoniko frontistirio

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου της Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόθεσή της για δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσει στο 1ο και στο 3ο Λύκειο και καλεί όλους τους καθηγητές της Μέσης εκπαίδευσης σε εθελοντική συμμετοχή.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας και παράλληλα επειδή νοιαζόμαστε για την ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ζητάμε από τους Εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.
Για το σκοπό αυτό ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή σας και παρακα¬λούμε να δηλώσετε με μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που θα καλύψετε, ώρες διαθεσιμότητας, όπως και επιλογή μεταξύ του 1ου ή του 3ου Λυκείου.
Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε πως το σκεπτικό για το ωράριο λειτουργίας είναι να υπάρξουν δύο ενότητες. Η πρώτη 15:00-18:00 στην οποία θα καλύπτουμε και την ανάγκη σίτισης, μέσω του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, και η οποία θα εξυπηρετεί τους καθηγητές που διαμένουν ή εργάζονται στα όρια του Δήμου. Η δεύτερη θα μπορούσε να είναι 17:00-20:00 και θα καλύπτει τις ανάγκες εκείνων των καθηγητών που είτε εργάζονται είτε διαμένουν μακρύτερα, αλλά θα επιλέξουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

                                                Πάνος Γκόνης                                                        Γιάννης Σταθόπουλος
                                                   Πρόεδρος                                                                   Δήμαρχος
                                        της ΔΕΠ Αγίας Παρασκευής                                               Αγίας Παρασκευής

 

Ημ/νία Δημ/σης : 24/10/2014

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software