Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ: «ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής αρχίζει τις προβολές της νέας χρονιάς με ένα δείγμα του σύγχρονου ιρανικού κινηματογράφου και σας καλεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ. στην προβολή της ταινίας του Τζαφάρ Παναχί «Ταξί στην Τεχεράνη».

Η προβολή θα γίνει στο θέατρο του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, οδός Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.

Για την ταινία και τον σκηνοθέτη υπάρχει μία ιστορία:

Το 2010 το ιρανικό καθεστώς απαγορεύει στον Τζαφάρ Παναχί τη σκηνοθεσία ταινιών, την έξοδό του από τη χώρα και την επαφή με τον Τύπο για είκοσι (20) χρόνια! Όμως εκείνος πιστός στις αξίες και τις αρχές του, συνεχίζει με συγκινητική μεθοδικότητα να υπηρετεί την Έβδομη Τέχνη. Στην τελευταία του δημιουργία «Ταξί στην Τεχεράνη» (Taxi - 2015), ο σπουδαίος Ιρανός σκηνοθέτης, υποδύεται έναν οδηγό ταξί και κινηματογραφεί τις συνομιλίες του με επιβάτες, καθώς και με μέλη της οικογένειάς του. Φίλοι του σκηνοθέτη κατάφεραν να βγάλουν την ταινία έξω από την χώρα και να την υποβάλλουν στο 65ο Φεστιβάλ Βερολίνου όπου τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος-εισφορά 3 ευρώ.

ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software