Ο Γιώργος Αρβανίτης Επίτιμο Μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγ.Παρασκευής

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Arvanitis
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής, σε έκτακτη Γεν.Συνέλευση των μελών της, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του σπουδαίου κινηματογραφιστή Γιώργου Αρβανίτη σε Επίτιμο Μέλος για την προσφορά του στην τέχνη του κινηματογράφου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Γιώργος Αρβανίτης υπήρξε μόνιμος συνεργάτης του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, έχει βραβευθεί ως διευθυντής φωτογραφίας σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ σε αρκετές χώρες και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως ο Μιχάλης Κακογιάννης, ο Ζυλ Ντασέν, ο Παντελής Βούλγαρης.
Χαρακτηρίστηκε από τον Γιάννη Τσαρούχη ως "ο ζωγράφος του φακού".
Ζει στη Γαλλία, είναι μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και της.Γαλλικής Ακαδημίας Τέχνης και Τεχνικής του Κινηματογράφου. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Η υποδοχή του Γιώργου Αρβανίτη ως επίτιμου μέλους είναι μεγάλη τιμή για την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής αλλά και για την πόλη μας. 
yarvanitis tangelopouloς

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software