Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΓΣΑΠ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

gsap 13 6 18

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 10/6/18 η Γιορτή των Ακαδημιών μας με τη συμμετοχή ομάδων κοριτσιών από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης 
1ο, 4ο, 6ο, 5ο -11ο και 9ο. Τα κορίτσια διαγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές και σε αγώνες μπάσκετ, απονεμήθηκαν βραβεία στις καλύτερες και δόθηκαν σε όλες τις αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια και καπέλα.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Τέλης Σερκεδάκης, ο επικεφαλής της κίνησης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, η πρόεδρος του 1ου Δημοτικού σχολείου κ. Γωγώ Σταμάτη, του 4ου Δημοτικού κ. Λίλα Παπαγεωργίου και ο ταμίας του 6ου κ. Τσουμπός
Την εκδήλωση διοργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ο τεχνικός μας Διευθυντής Γιάννης Θεολογίτης σε συνεργασία με την προπονήτρια Λάουρα Νιτουλέσκου και τους προπονητές μας Δημήτρη Χατήρα και Δημήτρη Ραρή. Επίσης παρέστη και συμμετείχε ο νέος μας τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Καλογερόπουλος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη γραμματέα μας Κατερίνα Βλαχάκη που παρουσίασε την εκδήλωση, τους εφόρους μας Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου καθώς και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτη Οικονομάκο για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή της γιορτής μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Ανδρέα Καρτάκη για την χορηγία των εκδόσεων PRiNTA – ΡΟΕΣ, για τα καπέλα που μοιράστηκαν σε όλα τα κορίτσια. Στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλες μαζί οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ και των δημοτικών σχολείων, ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι και δώσαμε την ευχή να ξαναβρεθούμε το Σεπτέμβρη.
 
Δημ/ση : 13/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software