ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 7 2 18
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 58 – 53
Δεκάλεπτα: 11-12, 19-11, 7-10, 21-20
 Η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες παίρνοντας το ροζ φύλλο στον αγώνα με τον Ζωγράφου. Η νίκη αυτή είναι μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας για την συνέχεια του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Για να την πετύχουν οι αθλήτριές μας έπαιξαν με πάθος και αυταπάρνηση στην άμυνα και με μυαλό στην επίθεση. Ο Ζωγράφου, που δίνει μάχη για την σωτηρία του, έπαιξε επίσης με μαχητικότητα και μάλιστα στα μέσα του γ’ δεκαλέπτου έφτασε να ισοφαρίσει το σκορ (43-43). Στο σημείο αυτό η ομάδα μας αντέδρασε δυναμικά και πέτυχε τέσσερα συνεχόμενα (!) τρίποντα  (τρία η Πολιτοπούλου και ένα η Γρίσπου) και «καθάρισε» το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στους προπονητές!
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 11/02, ώρα 12:00 στο κλειστό της Ηλιούπολης με την ομώνυμη ομάδα.
 ΓΣΑΠ(Αναγνωστόπουλος,Στρατάκος): Πεσκατζίου 2, Γκάνια, Γρίσπου 9(1), Βαμβακά 9, Κλείτσα 5, Πολιτοπούλου 24 (6), Πετυχάκη Σ., Πετυχάκη Χρ. 5(1),   Αμίτση, Σαπαλίδου, Μπεζαϊτη, Κούκη 4.
ΕΦΑΟΖ (Βερροιόπουλος, Κεσσέ): Γραμματικού, Βυζαντίνη, Μάλλιου, Ζουμπεράκη, Ιεκίογλου 12, Ζουρνή 11, Πατέρα 12 (3), Μάνου, Κελλάρη 16(1), Χαϊκάλη 2 
  
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:    61 – 43
Δεκάλεπτα :  22-10,  18-19, 13-04, 08-10
Εξαιρετική εμφάνιση των νεανίδων μας με αντίπαλη την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ Γέρακα! Τα κορίτσια μας είχαν ρυθμό και συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού, έβγαλαν ωραίες φάσεις και κατέκτησαν τη νίκη με άνεση! Συγχαρητήρια σε όλες τους και στην προπονήτριά τους!  Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας (20:30, Κλ. Πετρούπολης). 
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Χονδροπούλου,  Μπεζαϊτη 3, Πλώτα 2,  Αμίτση 7(1),  Σαπαλίδου 10, Κανιαδάκη , Τοτώνη 4,  Κούκη 32(1),  Δαμουλάκη 3(1),  Ζανίκα, Χριστοπούλου.
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ  (Παπαδέλος, Χατζηιωαννίδης):Πέππα 2,  Βλαχοπούλου 2, Ανδρικοπούλου 8, Κυρίδη A. 3(1), Χειλάκη, Μπαναβου 1, Κυριακάκη Β. 9(1), Κυριακάκη Λ., Κολλιαδήμα9(3), Γκούτσουλα7(1), Θεοχάρη, Γρύλλια2.  
      
Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  : ΓΣΑΠ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:43-45
Δεκάλεπτα:14-6,14-9,6-11,9-19
Έναν πολύ όμορφο αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπυ μας πρόσφερε η ομάδα των κορασίδων μας,  με αντίπαλο τον δεύτερο της κατηγορίας. Τα κορίτσια μας στο πρώτο ημίχρονο με σωστές επιθετικές επιλογές  και εξαιρετική άμυνα απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα, που όμως δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν και με ένα σουτ στο τέλος του αγώνα ήρθε η ήττα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον πολύ ωραίο αγώνα που μας πρόσφεραν. Στην επόμενη  αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ στην έδρα μας το Σάββατο 10/2  στις 19:30.
ΓΣΑΠ(Χατήρας): Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Πατσατζή, Κωλέτση, Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Λιλικάκη, Γεωργοπούλου, Λούκα.
ΚΑΟ Μελισσίων(Μάλαμα): Γεροντάκη, Μαρκουλάκου Σ.,  Πενέλη, Ντζαμαρά, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Καρακατσάνη, Αλεξίου, Ματούση, Μαρκουλάκου Η, Χατζηπαντελή.
 
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Το Σάββατο 3/2 μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, το τμήμα των κορασίδων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το φλουρί (δωροεπιταγή 30€ από αθλητικό κατάστημα) το κέρδισαν οι αθλήτριες  Χρύσα Ζανίκα και Ολυμπία Πλώτα. Στην κοπή παρευρέθηκαν όλες οι κορασίδες μας, οι προπονητές μας Δ. Χατήρας και Δ. Ραρής, οι έφοροι του τμήματος  Ν.Κυλπάση και  Β.Κακοσούρης καθώς και πολλοί γονείς.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
 
Δ. ΜΙΝΙ : ΓΣΑΠ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ: 50 - 47
Οκτάλεπτα: 7-14, 8-2, 4-10, 10-10, 17-10  , Παράταση 4-1
Η ομάδα μας, μετά την πρώτη της ήττα στο τουρνουά  την προηγούμενη αγωνιστική, χθες επανήλθε στις νίκες  και συνέχισε την πορεία της στο 2ο Όμιλο, σημειώνοντας την ένατη νίκη της , σ' ένα συγκλονιστικό αγώνα, ο οποίος ήταν για γερά νεύρα και κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Όμως πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα την πίστη των αθλητριών μας στον εαυτό τους, γιατί παρ’ όλο που για τέσσερα οκτάλεπτα ήσαν πίσω στο σκόρ, στο πέμπτο βρήκαν την δύναμη να πετύχουν την ανατροπή, να πάνε το ματς στην παράταση και να το κερδίσουν. Συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια και των δύο ομάδων για τη μαχητικότητα και το πάθος τους για τη νίκη. Ευχαριστούμε την προπονήτρια των τζούνιορς Νιτουλέσκου, η οποία για άλλη μια φορά ήταν στο πάγκο μαζί με τον coach της ομάδας Δημήτρη Ραρή. Επόμενος  αγώνας την Κυριακή 11/2 στις 19:15 με τον ΚΑΟ Μελισσίων (Κλειστό Γήπεδο Μελισσίων). 
ΓΣΑΠ (Ραρής, Νιτουλέσκου): Χριστοπούλου, Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Δασκαλάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Βασιλειάδη, Λιάρου, Κέντρου. 
 
Δημ/ση : 7/2/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software