Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
ccap giannis oikonomidis
Η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής φιλοξενεί τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Γιάννη Οικονομίδη μαζί με τον ηθοποιό Βαγγέλη Μουρίκη και τον σκηνοθέτη/παραγωγό Μένο Δελιοτζάκη την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 8μμ, στο εστιατόριο «Στης Ελλης», Αγ.Τριάδος 57,  Αγ.Παρασκευή, για μία βραδιά με κρασί και συζήτηση.
Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης θα συζητήσουν με τους κινηματογραφιστές για το σινεμά και το θέατρο σήμερα.
Ο Γιάννης Οικονομίδης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού σινεμά. Οι ταινίες του ερευνούν το θέμα της βίας, συναισθηματικής και σωματικής, την κατάρρευση της μικροαστικής κοινωνίας και τις παθογένειες της σημερινής οικογένειας. 
Οι ταινίες του, συχνά με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μουρίκη, έχουν τιμηθεί με βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 Φέτος για δεύτερη χρονιά παίζεται στο Εθνικό Θέατρο το έργο του «Στέλλα κοιμήσου!».
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής
 «Στης Ελλης», Αγ.Τριάδος 57, τηλ.210 6082005, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Δημ/ση : 11/12/2017
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software