ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΙΤΗ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Dimitri AthanitisΣτο πλαίσιο αφιερώματος στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει την ταινία του «Καμία συμπάθεια για τον διάβολο» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 8:00μμ στο Πέτρινο, Πολιτιστικό Πάρκο «Στ.Κώτσης», Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.
Η ταινία: Μια φανταστική ιστορία έρωτα και θανάτου, εμπνευσμένη από το μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, στην Αθήνα του μέλλοντος, όπου ένας ταμίας σούπερ-μάρκετ ερωτεύεται παράφορα μια νεαρή σερβιτόρα που μόλις έχει βγει από τη φυλακή. Όταν εκείνη πεθαίνει από ναρκωτικά, ο ήρωας φτάνει μέχρι την κόλαση για να την ξαναβρεί.
Παίζουν: Κώστας Καζανάς, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Κοτανίδης
Γιάννης Μποσταντζόγλου, Τάκης Βαμβακίδης, Πάνος Θανασούλης
Η ταινία ήταν υποψήφια για τον «Χρυσό Αλέξανδρο» στο Διεθνές Φεστιβάλ Θες/νίκης 1997 και τιμήθηκε με το βραβείο Α’ Γυν. Ερμηνείας για τη Λένα Κιτσοπούλου.
Η ταινία προβάλλεται σε νέα μορφή από τον σκηνοθέτη (final cut 2017) και η πρεμιέρα της έγινε στο 30ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινημ/φου στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της.
Παρόντες στην προβολή θα είναι ο σκηνοθέτη Δημήτρης Αθανίτης, ο μουσικός Γιώργος Μπιλικάς και η σκηνογράφος Αση Δημητρουλοπούλου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
 
Είσοδος με προαιρετική εισφορά.
 
Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής,   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σελίδα Facebook : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής 
 
 
Δημ/ση : 6/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software