Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Vassilis Vafeas K LΗ Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής κάνει έναρξη των χειμερινών προβολών της με τον 1ο Κύκλο «Ελληνες σκηνοθέτες» και παρουσιάζει τον Βασίλη Βαφέα.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 7:00μμ θα προβληθεί η ταινία του «Κάθε Σάββατο», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Πουρσανίδη, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ.Παρασκευής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγεωργα). 
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Βασίλη Βαφέα, τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη και το κοινό.
Πριν από την προβολή, θα προβληθεί μικρού μήκους φιλμ από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Ρισάλτο», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πουρσανίδη.

vassilis vafeasΛίγα λόγια για την ταινία «Κάθε Σάββατο»

Ενας διαζευγμένος και δημοφιλής πρωταγωνιστής του θεάτρου συναντά κάθε Σάββατο τον έφηβο γιό του για να περάσουν μαζί τη μέρα. Το συγκεκριμένο Σάββατο που παρακολουθεί η ταινία, ο πατέρας αντιμετωπίζει επαγγελματικά και συναισθηματικά προβλήματα, ενώ ο νεαρός γιός προσπαθεί να οργανώσει το πρώτο του ερωτικό ραντεβού.
Θα καταφέρουν να βρούν σημείο επαφής ή θα βιώσουν ματαιώσεις όπως κάθε Σάββατο?
 Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Πουρσανίδης.
Κριτική: «Η σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιό του, σε μία δοσμένη με ρυθμό και χιούμορ ταινία χαμηλών τόνων. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Κώστα Βουτσά…ο Νίκος Πουρσανίδης δίνει πειστικά και με φυσικότητα τα στοιχεία του χαρακτήρα…σημαντικός ο ρόλος της μουσικής του Μιχάλη Χριστοδουλίδη» (Νίνος Φενέκ-Μικελίδης). 
 Πληροφορίες : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής
           e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
      Facebook : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής Αττικής
 
Δημ/ση : 11/10/2016

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software