Ανακοινώθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες για την Κοινωφελή Εργασία σε Δήμους Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

oaedΑναρτήθηκαν χθες Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 στον Διαδικτυακό Τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης:

- ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015», ο οποίος περιλαμβάνει 32.433 ωφελούμενους – εγγεγραμμένους ανέργους στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επελέγησαν για να εργαστούν με πλήρη απασχόληση επί 5 μήνες σε Δήμους της χώρας, όπως και

-ο Πίνακας Αποκλειομένων για το ίδιο Πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία μπορούν να αναζητήσουν τη σειρά κατάταξής τους στον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων ή τον λόγο αποκλεισμού τους στον Πίνακα Αποκλειομένων, με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης (τον κωδικό αριθμό της αίτησης).

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, στις 08:00 μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των ωφελούμενων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων θα καταρτιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων και ακολούθως θα ανακοινωθούν.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής όπως έκανε και με την υποβολή των αιτήσεων ενημερώνει με προσωπική επαφή  των αρμόδιων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής ανέργους για τα αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα επειδή οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων είναι διαθέσιμοι και οι ενστάσεις  υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ(www.oaed.gr) οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου βοηθούν τα άτομα τα οποία δεν έχουν γνώση  χρήσης ή Η/Υ να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα ή να υποβάλλουν ενστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 415-417),τηλέφωνα 2132004611 και 2132004594

 

 Ημ/νία Δημ/σης : 3/6/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software