ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

ipiros 1Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, που γλέντησε και διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες με την  κομπανία-ζυγιά του Νίκου Φιλιππίδη, έγινε το Σάββατο 23 Μάη στην Κεντρική πλατεία της πόλης αυθεντικό Ηπειρώτικο πανηγύρι με τίτλο «Τι έχουν στο Σούλι τα βουνά» που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Σύλλογος Ηπειρωτών της πόλης «Ο ΠΥΡΡΟΣ». 
Η εκδήλωση άρχισε με παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς από τα πολυμελή χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων, που χειροκροτήθηκαν θερμά. 
Ακολούθησε  ομιλία από την Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλω Ιωάννου, που καλωσόρισε τον κόσμο, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Συλλόγου που ήδη έγιναν και σ αυτές προγραμματίζονται μέχρι τέλος του χρόνου και έκλεισε ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο για την υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου.
Μετά την Πρόεδρο του «Πύρρου» πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος τόνισε την σημασία που αποδίδει ο Δήμος στο πολιτιστικό έργο των Συλλόγων και τη στήριξη του. Αναφερόμενος ειδικότερα στον τοπικό Σύλλογο Ηπειρωτών χαρακτήρισε το πολιτιστικό έργο του διαχρονικά πλούσιο που εκτιμάται από όλους και αξίζει κάθε υποστήριξη από  τη Δημοτική Αρχή. 
Οι σύντομες ομιλίες ολοκληρώθηκαν με αυτή του Αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος-ΠΣΕ Κώστα Κωνή ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε  πόσο σημαντική είναι η στήριξη για τη διατήρηση της παράδοσης και συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής για το πλούσιο και αποτελεσματικό έργο τους, επισημαίνοντας την αξία της προσφοράς τους στην δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης. 
Τις ομιλίες ακολούθησε χορός για όλους, που άνοιξαν ο Δήμαρχος, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΣΕ και η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στο Ηπειρώτικο αυτό γλέντι εκτός από τους προαναφερόμενους παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων,  οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τερψ. Γκιόκα, Ι. Λογοθέτης και Στ. Ψύλλα, η Γενική Γραμματέας  Ε. Σιαμέτη, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσων Κ. Ζηκόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Χ. Ευθυμίου της ΠΣΕ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποδήμων Λάκκας Σουλίου Β. Παππάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Αποδήμων Τζουμέρκων Α. Κοντός, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Γ. Κίσκου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου Θ. Ρέντζιος, αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους Ηπειρωτών Αρτέμιδος και Παιανίας, ο Ηπειρώτης καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Παπακώστας και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Αγίας Παρασκευής.
 ipiros 2

ipiros 3

ipiros 4

ipiros 5

 

Ημ/νία Δημ/σης : 26/5/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software