Πρόσκληση Στρατεύσιμων Κλάσης 2023 (Γεννημένων το έτος 2002) στις Στρατολογικές Υπηρεσίες για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα σήμερα στρατολογική νομοθεσία, οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2002 (κλάσεως 2023) υποχρεούνται να καταθέσουν στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Δελτίο Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2020 μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ»

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», με τη συμμετοχή του ΕΚΤ και τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ», λειτουργώντας ως δικαιούχος της πράξης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ», με κωδικό ΟΠΣ 5002481

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

άτομα με αναπηρία (εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα) ηλικίας 2.5 έως 12 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικασία ταφής θανόντων στο Δημοτικό Κοιμητήριο

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Οργανισμό Λειτουργίας του Δήμου, το Τμήμα Εσόδων είναι το μόνο αρμόδιο τμήμα για τη λειτουργία του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου. Ως εκ τούτου, για τον ενταφιασμό θανόντων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και Γραφείων Τελετών, πρέπει να ακολουθούνται υποχρεωτικά τα ακόλουθα:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

Προς τους κ.κ. επικεφαλής των συνδυασμών
Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 4313/ 02.05.2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών, οι κ.κ. επικεφαλής των συνδυασμών της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων πρέπει να καταχωρούν ηλεκτρονικά τους υποψηφίους του συνδυασμού τους (στη μορφή που προβλέπεται για το ψηφοδέλτιο), σε πρότυπα αρχεία τα οποία βρίσκονται αναρτημένα: α) στο site του Πρωτοδικείου Αθηνών www.protodikeio-ath.gr στο πεδίο Ειδικές Φόρμες Εισαγωγής Στοιχείων Υποψηφίων για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και β) στην ιστοσελίδα της Διαφάνειας https://diafaneia.singularlogic.eu/ diafaneiaportal/ , όπου επιλέγουμε από το μενού αριστερά την επιλογή Ενημερωτικό Υλικό και ανάλογα ένα από τα τρία πρώτα έγγραφα της λίστας. Στην συνέχεια κατεβάζοντας το αρχείο στον υπολογιστή συμπληρώνονται τα απαιτούμενα στοιχεία και αποστέλλεται το αρχείο στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑΠ ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

Το τμήμα Εσόδων για το Τ.Α.Π (τέλος ακίνητης περιουσίας)- Δ.Τ.-Δ.Φ., θα δέχεται κοινό ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Τις ημέρες ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ δεν θα δέχεται κοινό, λόγω εργασιών μετάπτωσης δεδομένων του αρχείου & εκπαίδευσης προσωπικού.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software