Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική

ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασε το Α´ και Β´ τμήμα των ΚΑΠΗ την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το απόγευμα της Δευτέρας στις 21 Οκτωβρίου.

ΚΑΠΗ 28Η 01Τα μέλη των ΚΑΠΗ έκαναν αναδρομή στα ιστορικά γεγονότα και στις σημαντικές στιγμές εκείνης της περιόδου, απήγγειλαν ποιήματα που υμνούσαν τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των Ελλήνων πατριωτών που αντιστάθηκαν σθεναρά στον κατακτητή. Στη συνέχεια η χορωδία των ΚΑΠΗ υπό τη διεύθυνση του μουσικού Αντώνη Καρατζίκη και με τη συνοδεία πιάνου από τη μουσικό Όλγα Μακρή, τραγούδησαν πατριωτικά τραγούδια.

ΚΑΠΗ 28Η 03Ενεργή στον εορτασμό ήταν και η συμμετοχή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος εκτός από τον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τα μέλη, απήγγειλε και το ποίημα «Γυναίκες Ηπειρώτισσες», αφιερωμένο στις αφανείς ηρωίδες του 40.ΚΑΠΗ 28Η 02

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Μαλάμος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αντωνία Γκίνη, η οποία είχε αναλάβει και τον συντονισμό του εορτασμού.

Η γιορτή έκλεισε με κέρασμα γλυκού, το οποίο είχαν επιμεληθεί τα μέλη της Επιτροπής Εκπροσώπων των ΚΑΠΗ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software