Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SAINT-BRIEUC

O Πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου Μιχάλης Γρηγοριάδης και η Αντιπρόεδρος Άννα Στεργίου υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία 25 νέων ηλικίας 18 έως 20 ετών από την αδελφοποιημένη με το Δήμο μας πόλη του Saint-Brieuc, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Saint Brieuc 2Οι νέοι είναι σπουδαστές του LyceeRenanκαι η επίσκεψη που πραγματοποιούν στη χώρα μας εντάσσεται στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού με θέμα τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος μαζί με την αντιπροσωπεία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη δομή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όπου υπάρχει άρτιος τεχνικός εξοπλισμός, σχετικός με την εκπαίδευση των νέων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του Τουρισμού.

Η Επιτροπή Αδελφοποίησης ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την υποδοχή,τη φιλοξενία και την προθυμία τους να προσφέρουν κάθε πληροφορία στους φιλοξενούμενους του Δήμου μας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των εκπροσώπων του Δήμου μας και της υπεύθυνης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμφωνήθηκε μια ευρύτερη συνεργασία (Partenariat), όπου νέοι από σχολεία της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τον Τουρισμό.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software