Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέδωσε ικανή ποσότητα τροφίμων στην Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής (Ηπείρου 15) «Ο Άγιος Νεκτάριος», τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μετά από έκκληση της Στέγης Γερόντων για τρόφιμα.

Αυτό το κοινωνικοπρονοιακό ίδρυμα της Εκκλησίας, αποτελεί ένα από τα ιστορικά ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ωστόσο, αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στην κάλυψη των αναγκών των ηλικιωμένων φιλοξενουμένων της κυρίως σε τρόφιμα.

Θέληση της Δημοτικής Αρχής είναι αφενός να συνεχιστεί σε τακτική βάση η προσφορά αυτή και αφετέρου να δρομολογηθεί μια ουσιαστική λύση στα προβλήματα λειτουργίας της Στέγης, η οποία επί σειρά ετών περιθάλπει τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software