ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

| Προκηρύξεις
logo agiaparaskevi 2Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προτίθεται να προβεί στην απευθείας αγορά ακινήτου με χρήση κινηματογράφου, όπως αποφασίστηκε με την αρ. 382/2015  Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. 
     Προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη  κατάλληλων και πρόσφορων ακινήτων με χρήση κινηματογράφου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και ειδικότερα στην εγγύτερη περιοχή της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής, καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους, η οποία να συνοδεύεται από άδεια οικοδομής με τη συγκεκριμένη χρήση, τα συνοδεύοντα σχέδια κατόψεων, τοπογραφικό κ.λ.π. , έκθεση περιγραφής του ακινήτου,  καθώς και όποια άλλα στοιχεία  μπορούν να  αποτυπώσουν καταρχήν την εικόνα του ακινήτου.
     Η αίτηση (με πλήρη στοιχεία των ιδιοκτητών και τηλέφωνα επικοινωνίας) με τα συνοδευτικά στοιχεία, θα κατατεθούν με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στο πρωτόκολλο του Δήμου, Λ. Μεσογείων 415-417, 15343, Αγία Παρασκευή. 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 31/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software