Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Αγωνιστικά και διεκδικητικά τίμησαν την Παγκόσμια Μέρα Υγείας ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, το Σωματείο Συνταξιούχων Αγίας Παρασκευής, η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και μαζικοί φορείς, με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής για την υγεία, τα δικαιώματα και τη ζωή του λαού.

Διεκδίκησαν:

-Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα υγείας.

-Ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων, με προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή.

-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων για να στελεχωθούν πλήρως δημόσια νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων, όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας.

-Επίταξη των μονάδων Υγείας του ιδιωτικού τομέα χωρίς αποζημίωση των επιχειρηματιών και να ενταχθούν στην ευθύνη του κράτους.

-Να παρθούν ΤΩΡΑ μέτρα προστασίας της Υγείας σε σχολεία και Πανεπιστήμια και να λειτουργήσουν με ασφαλείς συνθήκες.

file800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software