Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

Ανακοίνωση-κάλεσμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Αγωνιστικά ετοιμάζονται να τιμήσουν την 7η Απρίλη, Παγκόσμια Μέρα Υγείας, τα Σωματεία των υγειονομικών, με πολύμορφες δράσεις.

Στα πλαίσια αυτά ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (μέλος της ΟΓΕ), σας καλεί να συμμετάσχετε στη Μέρα διεκδίκησης και δράσης για την Υγεία, στην κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής  την Τετάρτη 7/4 και ώρα 10 π.μ, 

Διεκδικούμε:

-Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα Υγείας.

-Ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας  Υγείας, στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων, με προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού ( ιατρών όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτών  και βοηθητικού προσωπικού) με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή.

-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων για να στελεχωθούν πλήρως δημόσια νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων, όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας.

-Επίταξη των μονάδων Υγείας του ιδιωτικού τομέα χωρίς αποζημίωση των επιχειρηματιών και να ενταχθούν στην ευθύνη του κράτους για να ενισχυθεί με τις απαραίτητες νέες κλίνες ΜΕΘ, για να ενισχυθεί ο αριθμός των απλών κλινών νοσηλείας ασθενών και των διαγνωστικών εργαστηρίων.

-Να παρθούν ΤΩΡΑ μέτρα προστασίας της Υγείας σε σχολεία και πανεπιστήμια και να λειτουργήσουν με ασφαλείς συνθήκες. 

                  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software