• Συλλόγων και φορέων

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Α - Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας, στα πλαίσια την αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, από κοινού με τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, τους Συλλόγους των Εργαζομένων, τα Σωματεία και τους άλλους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους προαύλιους χώρους των Νοσοκομείων, στις παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διοικήσεις, και στις συνεντεύξεις τύπου.

• Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών. Στελέχωση και εξοπλισμός για τουλάχιστον 3500 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ.

• Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

• ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

• Μέτρα για την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης προσφύγων, μεταναστών, αστέγων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων και άλλων ευαίσθητων ομάδων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ:

Ανδρέας Γκιζιώτης

Γιώργος Τσιμπουκάκης