Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΕΝΕΒΑΠ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ DELIVERY

Στην εποχή του κορωνοϊού, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες, πολλά καταστήματα της πόλης μας άρχισαν να παραδίδουν τα προϊόντα τους κατ’ οίκον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσους «μένουν σπίτι». Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε δημότης μπορεί να προμηθεύεται ό,τι χρειάζεται χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία!

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) κατέγραψε όλα αυτά τα καταστήματα και τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, με τα τηλέφωνα, τη διεύθυνση, τον ιστότοπο, τις ώρες που κάνουν διανομή και την ακριβή τοποθεσία τους (χάρτες).

Κάθε πολίτης μπορεί να βρει ταξινομημένες ανά είδος τις καταχωρημένες επιχειρήσεις με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://enevap.org.gr/draseis/menoume-spiti/

Στην ίδια διεύθυνση, η ΕΝΕΒΑΠ παρακαλεί όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό της Αγίας Παρασκευής ότι προσφέρει την υπηρεσία delivery, να συμπληρώσει τη φόρμα επιλέγοντας την ένδειξη: Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα ΕΝΕΒΑΠ – Μένουμε Σπίτι, Αγία Παρασκευή Delivery

Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΝΕΒΑΠ δικτυώνει πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση και την προφύλαξη όλων.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software