Ανοίγει σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 14:00 εκ νέου η πλατφόρμα εγγραφών, μόνο για την Β’ Περίοδο του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου, «Παίζω και Δημιουργώ 2025».
Σημειώνεται πως οι εγγραφές αφορούν σε όλες τις δομές με εξαίρεση το αθλητικό κέντρο της Νότου και το 7o Δημοτικό.
Επισημαίνεται πως μετά από την εξέταση των υπαρχόντων αιτημάτων για την Β' περίοδο καθώς και την απόφαση για την προσθήκη του 8ου Δημοτικού στις δομές του προγράμματος, προέκυψαν νέες θέσεις, για εκ νέου κάλυψη στα ήδη ανακοινωμένα κέντρα 1ο, 3ο, 8ο και 9ο Δημοτικό.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να προχωρήσουν στην υποβολή των αιτήσεων τους στη σχετική πλατφόρμα (https://demos365agpar.intellisoft.gr/) από σήμερα Πέμπτη 19/6 έως την Παρασκευή 20/6 (17:00) ή την πλήρωση όλων των διαθέσιμων θέσεων.
Περισσότερες πληροφορίες για το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης «Παίζω και Δημιουργώ 2025» του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.agiaparaskevi.gr/portal/enimerosi/nea-anakoinoseis/dimou/8620-summer-camp-paizo-kai-dimiourgo-2025.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.
Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα