«Κάθε σταγόνα μετράει»
Η 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, είναι μια ημέρα τιμής και ευγνωμοσύνης προς όλους εκείνους που προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό – το αίμα τους – για να σώσουν ζωές. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία από τις πιο ουσιαστικές πράξεις αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Ως Δήμος Αγίας Παρασκευής, αναγνωρίζουμε τη σημασία αυτής της σπουδαίας πράξης και στηρίζουμε ενεργά τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών στην πόλη μας, με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας συμμετοχής και προσφοράς.
Ειδικά στις μέρες μας, όπου οι ανάγκες για αίμα είναι μεγαλύτερες από ποτέ, η συμμετοχή μας είναι κρίσιμη. Κάθε σταγόνα μετράει και η συνεισφορά του καθενός μας είναι πολύτιμη.
Σας καλώ όλους να γίνετε μέρος αυτής της αλυσίδας ζωής. Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.
Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα