17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Αθλητικό Τουρνουά Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου-Σκάκι, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Αθλητικό Τουρνουά  Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου-Σκάκι, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Αγίας Παρασκευής

17ης Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Αθλητικό Τουρνουά  Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου-Σκάκι, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων τυ Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γιάννης  Μυλωνάκης: « Στόχος μας να γίνει η πόλη μας ένα φυτώριο αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας»

photo tournoua 5.jpg

Με τη μαζική συμμετοχή μαθητών δημοτικών και γυμνασίων από πολλά σχολεία της Αγίας Παρασκευής,  ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αθλητικό τουρνουά Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Σκάκι, που διοργάνωσε το Σάββατο 25, την Κυριακή 26 και την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Η τριήμερη αθλητική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας η οποία σε ότι αφορά το πολιτιστικό της μέρος, ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, πριν από λίγο διάστημα.

Όλοι οι μαθητές συμμετείχαν με θέρμη στους αγώνες και έστειλαν ένα «ηχηρό» μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και είναι η «ασπίδα» μας απέναντι στη βία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και με τη στήριξη της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής παρακολούθησε τους αγώνες, απένειμε μετάλλια στους μαθητές που διακρίθηκαν και συνεχάρη όλα τα παιδιά, επισημαίνοντας πως η αξία της συμμετοχής είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της νίκης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Είχα τη χαρά μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου, να καμαρώσουμε σε αυτό το τριήμερο αθλητικό φεστιβάλ, μαθητές μας από πολλά σχολεία της πόλης μας οι οποίοι συμμετείχαν με όρεξη και κέφι στους αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και σκάκι που διοργανώθηκαν. Έτσι έκλεισε  πολύ όμορφα η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην ενσυναίσθηση, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Τα παιδιά μέσα από τις ευφάνταστες δημιουργίες τους μας δίδαξαν πως το κλειδί για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, το κρατάμε μόνο εμείς. Οφείλουμε λοιπόν να τους παραδώσουμε μία καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη, πιο ισότιμη, πιο ειρηνική. 

photo tournoua 3.jpg

Με την ευκαιρία αυτής της διοργάνωσης και αφού ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων, τους γονείς αλλά και την Ένωση Γονέων για τη στήριξη του φεστιβάλ επί 17 συνεχή χρόνια, θέλω να διαμηνύσω σε όλους πως στόχος μας είναι να γίνει η πόλη μας, η Αγία Παρασκευή, ένα φυτώριο αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και σχεδιάζουμε την υλοποίηση δράσεων που μόνο στόχο έχουν να προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας».

 photo tournoua 5.jpg

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software