Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη και της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη και της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Θα είμαστε στο πλευρό της Στέγης βοηθώντας έμπρακτα το εξαιρετικό έργο που επιτελούν»

Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Παρασκευής «Άγιος Νεκτάριος», επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης μαζί με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των ωφελούμενων και ακολούθως μαζί με την Υπουργό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ενόψει του Πάσχα με τους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό.
dt stegi gerontwn 1

Την Υπουργό και τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πατέρας Κωνσταντίνος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης.

dt stegi gerontwn 4

Ο κ. Μυλωνάκης τον συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο που κάνει η Δομή, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Μονάδας υπέρ των περίπου 40 ωφελούμενων. Τέλος ευχαρίστησε και την κας Κεραμέως η οποία, όπως ανέφερε, πάντα είναι στο πλευρό της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software